O nama

Tvrtka INBiro RiR d.o.o. fokusirana je na stvaranje dodane vrijednosti svojim klijentima. Kroz naše dugogodišnje poslovno iskustvo shvatili smo da samo naporan rad i upornost rezultira napretkom. Uvjereni smo da izazove s kojima se naši klijenti susreću možemo riješiti samo znanjem, novim idejama, proaktivnošću i iskustvom. Zato je naš stav da računovodstvu, financijama i ostalim uslugama pristupamo razmišljanjem van uobičajenih okvira.

Naš tim

Iva Grković, mag. oec.

Iva Grković  završila je Ekonomski fakultet u Zagrebu, smjer računovodstvo. Njeno uspješno 20-godišnje radno iskustvo vezano je za područja financija, računovodstva, i revizije. Najveći dio poslovne karijere provela je u međunarodnim i domaćim poduzećima različitih industrija na pozicijama voditelja računovodstva i financija, managera i direktora u reviziji. Posjeduje certifikate: ovlaštenog revizora, ovlaštenog internog revizora  i ovlaštenog računovođe.

Tijekom svog radnog iskustva radila je na raznim projektima: na projektima implementacije ERP sustava kod malih i srednjih poduzetnika, kao konzultant za financije sa zadatkom postavljanja osnovnih poslovnih funkcija i procesa unutar poduzeća, analizama internog i eksternog izvještavanja, revizijama financijskih izvještaja klijenata financijskog i nefinancijskog sektora. Članica je Hrvatske revizorske komore, udruge „Hrvatski računovođa“ i Sekcija internih revizora – Hrvatska zajednica računovođa i financijskih djelatnika.

Marija Kuran završila je Ekonomski fakultet u Splitu, smjer računovodstvo i revizija. Uz akademsko zvanje, Marija ima iskustvo na računovodstvenim poslovima mikro, malih i srednjih poduzetnika različitih djelatnosti u domeni knjiženja dokumentacije, obračuna plaća, obrade i izrade zakonski propisanih izvještaja, te ostalih računovodstvenih poslova.

Osim računovodstvenih poslova, sudjeluje u rješavanju računovodstvenih i poslovnih problema, pruža podršku u zakonskom izvještavanju i internom izvještavanju klijenta, kao i dodatnih analiza, a u svrhu optimizacije poslovanja klijenata. Kontinuirano pohađa edukacije iz područja računovodstva, poreza i financija kao i ERP poslovnog informacijskog sustava.

Marija Kuran, mag. oec.

Zašto ne baš ti?

Kvalitetni i motivirani zaposlenici osnova su za uspješno poslovanje. Uvijek ostajemo otvoreni mladim, kvalificiranim pojedincima da se pridruže našem timu te da zajedno rastemo u jednom vrlo dinamičnom radnom okruženju gdje njegujemo poštenje i odgovornost, timski rad i spremnost na kontinuirano učenje.

Prijavi se na naš newsletter!